demolithia.webblogg.se

Watain - The Wild Hunt

Kategori: review

 

The Wild Hunt – Watain

 En konstellation är sällan sämre än sin senaste prestation. ibland klaffar det klockrent, ibland blir det en flopp, magplask eller hur man nu önskar uttrycka det. Hur man än nu väljer att återge en fair review av watains senaste release - The Wild Hunt, så verkar det inte finnas tillstymmelse till det. då albumet är såpass mångfaccererat för att passa en något bredare publik....

Men ändock finns det genuina watain-soundet bibehållet som attraktions-faktor till anhängare av old school-soundet.fragmentalt på en del spår.. som exempelvis ”De Profundis” och till viss del kvarstår det episka soundet från svunna Watain-releaser på ”Black Flames March” , vilken fragmentalt åminner litegrann om ”Waters of Ain”.

Den strukturella utformningen på detta alster manade mig ärligt talat att avbryta första avlyssningen tämligen abrupt.. och istället snurra igång Diabolicals ”Neogenesis”.. Men som vilken annan ”abstinensframkallande” substans som helst..nödgades jag efter ett tag ge alstret både en andra,tredje och fjärde chans, men sen var man fast..rejält!!

Den atmosfäriska ljudbilden på titelspåret ”The Wild Hunt” återges onekligen som en säregen lisa för själen efter den turbulens man upplever på andra håll.

Jag kan nu med facit i hand rekommendera detta ”monstroösa” album till  allmänheten..som garanterat kommer finna godsaker att sukta mer efter..

 Betyg 9/10

review also made for SwedenMetal.se

 på återseende

//

Demolithia

 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: