demolithia.webblogg.se

BULLETSIZE (Andreas Persson)

Kategori: intervju

 
I snart en dekad har de levererat thrashig dödsmetal..BULLETSIZE, som under supervision av den mångfascetterade Marcus Edvardsson är aktuella med sitt 3.e studioalbum, titulerat "Numb"
Den 29 juni fick konstellationens lokala anhängare den unika chansen att åhöra flertalet låtar från det nya albumet som liveversion..givetvis mixat med låtar från ädre editioner..
Den karismatiske vokillern, Andreas Persson benar ut några lösa trådar i denna intervju..

På sistone har det skett bandmedlemsbyten i bandet... bla har ni nu David Nexeus på bas..hur tycker ni han axlat den"fallna manteln" efter Chrille?
- Jag tycker han har tagit över väldigt bra ,dom är helt olika bassister i stil,Chrille gillade rens bas,medans David kör med renare ljud och följer gitarrerna på ett annat sätt,så det har varit ett smidigt medlemsbyte.
 
Vilken/vilka låtar är svårast köra live?
-Tekniskt sett så är det faktiskt dom långsamma låtarna då man lätt till driver på dom,men sen tycker jag inte någon låt är svårare än någon annan.

Er nya platta "Numb" finns nu tillgänglig avlyssna på spotify (samt några spår på youtube)..
-Hur man än gör idag så måste man inse att dom som lyssnar på ny musik,vill ha det på nät,men såklart kommer det finnas fysiska skivor för alla som är True.

Ni kommer snart lira på en festival där bl.a en av rockens okrönta drottningar - Lita Ford ingår i line-upen..
- Jajjmen, 27 juli spelar vi med Lita Ford och Chrome Division i Glassheim i Norge.

Ett av banden inom den jämtländska metalscenen var med om en något bisarr händelse under en turnésväng på den europeiska kontinenten..har något liknande hänt Bulletsize? Finns det någon makaber händelse ni skulle vilja dela med er av..
- Ja vi har bara varit med om helt vansinniga grejer ibland har jag undrat om det är oss det sitter i (det är det såklart inte). Dock inte så allvarlig som att folk har med sig skjutvapen med sig,men allt från inbrott i bussar,spelat på konstiga klubbar,tappat bort sig i Borlänge och Leipzig ,fastnat i tullen i Danmark,ramlat ner för trappor,hotat taxi chaufförer,supit sönder hotellrum,hela rockstjärna myten al a 80 tal så egentligen är det konstigt att vi inte har stött på skjutvapen.

I en tidigare intervju nämndes yrkesmördare som en inspirationskälla..
- På nya skivan finns Ted Bundy med som en sampling.
 
Några sista ord till era fans?
- Tack för att ni kommer på våra gig,köper plattor etc  utan er skulle det inte finnas något Bulletsize!
 
Bulletsizes nya mästerverk kan avnjutas här: Bulletsize – Numb (Spotify)
 
För mer info: visit Bulletsize facebook page: www.facebook.com/bulletsize

Kommentarer


Kommentera inlägget här: