demolithia.webblogg.se

Bear Bone Company (B.K)

Kategori: intervju

 foto: Ove Lundqvist
 
Medan de flesta andra försöker hårt, levererar Bear Bone Companybestående av:  B.K. - Crazy gitarr och Leadsång ... Beniz - Flaming bas och sång
Knauz - Hud Tormentor lätt en stadig, smutsigt sound kombinerat med energiska gitarrer och röd-fullblods sång. Under rådande omständigheter, publiceras denna intervju, gjord för SwedenMetal,med BEAR BONES vokiller,tillika dynamisk strängbändare, B.K.,  på denna domän..

Hur kommer det sig ni kallar er Bear Bone Company..
- Namnet BEAR BONE COMPANY skall ge en känsla av en sammansvetsad enhet med gemensamma värderingar och visioner. Samtidigt finns där storhet, styrka och soliditet och vi har valt att se det som ett "kall" på vad vi förväntar oss kommer att bli en stor enhet, familj eller vad du vill med själva bandet i spetsen. Varifrån vi kommer att leda våra fans eller "Troopers". ;)  
När kommer debutplattan?
- Vi har för avsikt att gå in i studion under sensommaren/hösten för att spela in en debutsingel med tre spår. Därefter ligger vägen helt öppen och alla eventuella hinder kommer att undanröjas as we go så att säga.
vad gör ni om ca 20 år....
-BEAR BONE COMPANY kommer att växa sig starka och därmed också bertaktas som ett band bland de största.
Drömarena utföra liveritual på vore?
- Madison Square Garden skulle sitta fint för att tänka stort. Sedan ser vi det som att vi beträder vi The Garden varje kväll, på varje scen oavsett om det är ett badrum eller en arena.
Ni spelade med WOLF 1 juni..finns det någon annan akt ni "drömmer" öppna åt?
- Det finns så många bra akter out there men visst, att öppna för Black Sabbath vore gott.
Var är det mest troligt man kommer få uppleva en liveritual levererad av Bear Bone Company i sommar?
-BEAR BONE COMPANY kommer att kunna ses och höras bl a att på ROCKVIKEN i Frövi under augusti. Det kommer även finnas tillfällen i både Karlstad och Göteborg. Stay tuned....
Största källa till inspiration?
-Svår fråga, inspiration kommer oftast ifrån saker som händer runtomkring oss i världen som kan kännas tillfredställnande att reflektera över. Typ. 
Favoritlåt på er reportoar att lira live?
-Burkitt Lymphoma är en av mina personligta favoriter. Den låten behandlar ämnet barncancer och som är just en reflektion av en period när min son blev drabbad. När jag skrev den låten insåg jag att den även fungerade som en del i processen i att komma vidare efter att behandlingen var avklarad för det är varje förälders mardröm att se sitt barn behöva gå igenom en sådan grej.
Så det är en tung låt som även ger tillfälle att improvisera en hel del på gitarren live.  
Vad särskiljer er från band som tex Bourbon Boys..?
-Säkert massor.
Några sista ord till era fans?
- You´ll be fine as long as you´we got BEAR BONE COMPANY !!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: