demolithia.webblogg.se

överdimensioniserad djävulskap...

Kategori: Allmänt

Titeln på detta entry har absolut ingenting med det rockiga metalbandet Djävulskap att förskaffa.. och om det finns någon som mot all förmodan i sin trångsynta sinnestillvaro ändå nödgas misstolka innehållets andemening.. gör det på rätt sätt!
Att ha med citat såsom "nu är det kokta fläsket stekt" måhända ger en fingervisning åt varthänt det må barka.. Att verka inom kommunal regi är minsann ingen dans på rosor..eller det är kanske just precis vad det är? taggigt å jävligt då man emellanåt nödgas svinga sina lurviga å smyga på så likt en katt kring het gröt...
Om en företeelse inte riktigt passar i galoscherna ska det tydligen muttras över obetydliga ting in till sista blodsdroppen vissa stunder, för att sen kramas å smekas längs ryggradslösa baksidor..
Gemenskapen på en arbetsplats borde väl vara såpass familjärt utformad att man  inte sticker kniven mellan kotorna på närmast ev anträffbar för det?
Och påtal om familjära förhållanden.. ens "livspartner" är en person man väljer själv, men tyvärr kan man inte alltid välja sina arbetskamrater..så när det ska idkas s.k "svågerpolitik" på en arbetsplats,borde man inte som fast anställd ha något att säga till om?
Det snackas ofta vitt och brett om att man har rätt säga sin mening.men när det väl kommer till kritan sågas man jämns med anklarna.. Ska det behöva vara så? Inte konstigt isåfall att så många hellre sjukskriver sig än riskerar må dåligt pga stinkande miserabla situationer de inte ens bett om...
 
Nu blev jag alldeles matt..
 
På återseende
 
//Demolithia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: