demolithia.webblogg.se

Aeon (Daniel Dlimi)

Kategori: Allmänt

Denna intervju är egentligen menad att publiceras i webzinet SwedenMetal. www.swedenmetal.se Men under rådande omständigheter är detta tyvärr ej möjligt...
Att vara bosatt i samma stad som ett av de mäktigaste dödsmetalakterna känns både lite makabert och överväldigande på samma gång..
Trots att det skett tämligen många bandmedlemsbyten i konstellationen, är de inte desto mindre dödsgrymma legionärer av svensk banbrytande dödsmetal, som ederade ett av de bästa albumen (Aeon´s Black) som någonsin sett dagens ljus sent omsider 2012..
 
 

Gitarristen Daniel Dlimi medverkar i denna intervju:

Aeon uppstod ur askan (i elden) efter Defaced Creation 1999...
Kommer ni köra någon form av re-union av ursprungsbandet?
- Eftersom jag aldrig var med i Defaced Creation så kan jag inte riktigt svara på det. Ingenting som är aktuellt vad jag vet i alla fall.

Aeon har existat ca ett decennium kortare än Vomitory, som meddelat de lägger ner verksamheten under 2013.. (opinion om det faktumet)
- Jag tycker det är jävla synd när gamla goa band lägger ner men samtidigt så förstår jag dom. Dom har hållit på riktigt länge, släppt en jävla massa plattor och inte alls vuxit till den nivå dom så väl förtjänar. Jag är helt säker på att dom har fått nog av att år efter år göra turnéer som knappt betalar sig själv osv.

Extremaste metaldemonen?
- Hahahaha, ingen jävla aning… Tommy Dahlström kanske :)

Ni har nyligen kommit hem från en turné-sväng..Och så småningom bär det iväg igen..
Vad ser ni alltid till ha med när ni är ute på vägarna?
- Förutom allt självklart såsom instrument osv så är det väl det vanliga man har med sig när man reser. Typ Kläder, hygienartiklar, lite mediciner och skit. Jag blir i princip alltid förkyld när jag turnerar så lindrande preparat för det är alltid med mig.

Har det hänt ni förlorat/blivit bestulna på något i er arsenal?
- Nä, faktiskt inte ännu. Dock vart vår merchkille på turnén vi gjorde med Cannibal Corpse 2006 av med lite saker i bussen utanför klubben i Stockholm tror jag det var. Någon vågade sig in i främre delen av bussen och stal hans mobiltelefon mm. Annars har vi klarat oss rätt bra från sån skit.

Drömarena utföra liveritual på vore?
- Någon av de största Metal Festivalerna vore jävla coolt… Typ Wacken, Hellfest osv.

En mardröm skulle besannas om..( vad skulle vara det värsta som skulle kunna hända..tex under en spelning)
- Bortsett från yttre påverkan såsom att någon idiot kliver fram och börjar skjuta på oss så vore det nog att skita ner sig på scen pga magsjuka eller nått. Det vore inte så där jävla coolt direkt.

Vad har ni för råd till de "odågor" som startar band idag?
- Oj… man skulle kunna skriva en hel roman här… Men jag tror att i det tidiga stadiet så handlar det väl mest om att försöka hitta en nivå på musicerandet som bandet klarar av. Många band försöker spela långt över sin förmåga. Sen handlar det om att synas mycket. Köra så mycket gig som möjligt är bra. Det underlättar även i sökandet efter skivkontrakt osv att man är aktiv och lirar mycket live. Sen ska man nog inte räkna med att allt händer på en gång heller. Det är i undantagsfallen det sker. Utan ofta är det en lång och hård väg för att växa. Var beredd på en jävla massa motgångar, för dom kommer med största sannolikhet.

Låt oss ponera ni fick sätta ihop ett eget turnéschema, vilket/vilka band skulle ni helst vilja nöta scen tillsammans med?
- Aeon, Deicide, Morbid Angel & Cannibal Corpse vore en jävla drömsettning.

Sista förpestande ord (till era anhängare)?
- Fortsätt stöd de band ni gillar. Köp deras skivor, merch och gå på konserter.

I det närmaste kommer man få uppleva dynamiska liveritualer av både AEON och dödsmetalbrigaden Syn.drom..

 

Ulottning signerat Djävulskap album/ Souldrainerprylar!!!

Kategori: Allmänt

Vad många nog inte har erhållit vetskap om, är att det pågått en exklusiv utlottning av signerat Djävulskapsalbum samt några riktigt heta Souldrainerprylar i metalzinet Swedenmetal..
Då den ursprungliga tidsfristen för att deltaga i denna utlottning gick ut 20 April, samtidigt som webzinet verkade ha tekniska problem med sidan, så kommer här en ny chans!!
 
 
 
Paketet innehåller förutom det signerade Djävulskapsvinylen "Så mådde jag 1987":
1 st vit Souldrainer t-shirt (stl L) + 1 st Souldrainer nyckelring + 1 st Souldrainer ölöppnare + 1 st Souldrainerpatch
 
Maila namn och adress till: tavling@swedenmetal.se eller demolithia666@gmail.com
 
Märk ämnesraden med "utlottning Djävulskap"
Senast 30 April bör ditt svarsmail ha kommit!
 
På återseende// Demolithia
 

The Gallery Of Bleeding Art...at an (metlheart of an image..)

Kategori: Allmänt

Som de flesta nog kanske förstått (allafall de som känner/ känner till mig), så blöder jag för en sak - METAL. Ju extremare desto bättre.. Och då menar jag inte bara de brutala scenarion som kan utspela vid en liveritual på någon arena, utan även de stundtals besynnerliga upplevelser man erhåller som åskådare...offstage..
I dagsläget har jag ett metalrelaterat projekt under konstruktion...
Här visar jag några fragment...
 
 
 
 
 
 
Om någon skulle vara intresserad av att beskåda vad mer "ont blod" från diverse liveritualer som flyter i "The Gallery Of Bleeding Art..är det bara maila mig.. demolithia666@gmail.com
 
Och då jag (mestadels) idkar ideell verksamhet vad gäller extreme metal images, så take extra notice..är bilderna signerade, så är de not for sale  - såvida inte man kan göra deal..
 
På återseende/Demolithia

"Kiss Of Death..."

Kategori: Allmänt

Döden. Varför ska det begreppet egentligen vara så outtalat bannlyst i många sammanhang när det kommer till kritan inte är mer främmande än att man behöver luft för att andas? I metaforisk betydelse alltså..
Nyligen drabbades metalscenen av ett hårt slag,då bandmedlemmen aka "Mortifer" i det polska black/dödsmetalbandet HATE www.hate-metal.com helt oväntat avled sorgligt nog...
 
 
Men han är inte den enda som lämnat jordelivet på sistone. Otaliga notiser om andra välrenommerade skickliga musiker har passerat revy genom årens lopp.. och det lär garanterat bli fler som kommer gå en säker död till mötes..
Nu kan jag inte direkt påstå jag är inbiten Hatefan, dock är jag "dödsdyrkare", åtminstone när det handlar om merparten metalkonstellationer.. Därför dedikerar jag det textmässiga innehållet i Watains alster "Lawless Darkness" till dem som inte längre är delaktiga i att existera i dödens närhet bland oss andra..
In our mind´s you will always be immortal!
R.I.P
På återseende
//
Demolithia

Ekztreme Metal...

Kategori: Allmänt

Det har varit en tämligen hektisk tid fram till dags dato Under drygt en veckas tid har man bevistat inte mindre än 4 excellent utförda liveritualer, vilket är aningen mer än brukligt under låt oss säga en halvårsperiod normalt sett.. Och mer dynamiska liveritualer, samt lite annat djävulskap kommer det bli framöver..
Apropå Djävulskap - så pågår det nu en exklusiv utlottning i SwedenMetal www.swedenmetal.se, där man har chansen kamma hem finfina prylar från bl.a Souldrainer! Tävlingen avslutas den 20 April och detta kan man vinna:
 
2013 kommer bli ett speciellt år i många avseenden.. Tillexempel: För 5 år sedan påbörjade jag min verksamhet som fotograf på ideell basis..  Genom åren har man nött golvet på otaliga klubbar och diverse andra sammankomstlokaler.. plus man haft förmånen genomföra exklusiva dokumentationer när en del band tillbringat tid i studio/replokal..
Så under sensommaren visar jag upp några utvalda bilder från de otaliga liveritualer jag gästat 2008-2013, från Boden i norr till trakterna kring Mälaren med omnejd.. (Stockholm,Karlstadetc..)
 
Skulle det vara någon som är intresserad köpa någon bild.. checka gärna bilder som finns på min facebook sida:  http://www.facebook.com/pages/Demolithia/339192459430586
(Det kommer länk med specifika bilder gällande detta så småningom, och bilderna kostar från 5 kr beroende på önskvärd storlek)
 
På återseende/Demolithia