demolithia.webblogg.se

VARGA sinne..

Kategori: Allmänt


Varg, gråvarg eller ulv (Canis lupus) är ett rovdjur som vetenskapligt de facto är under diskussion. Vargen är även stamfader till hunden, vilket flertalet människor i världen titulerar sig som ägare till.. Skulle dessa människor som räknar sig till hundägande skara frivilligt skjuta vad de kallar "familjemedlem"? Ty det är vad hunden oavsett ras är. En familjemedlem man bryr sig om och vill ska ha det bra..
En gång i tiden var arten världens mest spridda däggdjur,men den har utrotats från stora delar av Västeuropa, södra Asien, Mexiko och betydande delar av Nordamerika.
Om människor beroende på ras skulle behandlas på liknande vis torde det uppstå ramaskri! De Flesta är väl medvetna om vad som pågick bakom kulisserna under Hitler-tiden på fyrtiotalet?
Vargen är ett socialt rovdjur som lever i familjegrupper som består av par, deras ungar och ibland även adopterade subadulta individer. De lever främst av hovdjur som de jagar genom kortare utmattningsjakter. Över hela utbredningsområdet är vargen en typisk topppredador och endast människan och tigern utgör ett hot mot denna ståtliga varelse.
Skulle nån mänsklig individ vid sina sinnes fulla bruk allvarligt med ont uppsåt allvarligt skada familjemedlem? Varför ska då vargen utsättas för detta då människaN i sig själv utgör betydligt större hot gällande jakt av hovdjur? Ska man nödgas idka "skyddjakt" på 2.benta "rovdjur"för att främja beståndet av renar å andra hovdjur? Just wondering..
Vargen i sig själv är speciell för mig.. Inte desto mindre för man råkar härstamma från den del av svea rike som har detta  ståtliga djur som landskapsdjur. Det finns även enstaka metalakter, vilka förknippas med varg..
Listen and enjoy!
 
WOLFheart by Moonspell - https://www.youtube.com/watch?v=WXIJFzl3olM
 
VARG- (tyskland )- "Wir Sind Die Wölfe" - https://www.youtube.com/watch?v=WXIJFzl3olM
 
One damn thing is for sure - My Wolfish heart will never die!
 
På återseende
//
Demolithia
 
 
 

Tema "dyrka döden"

Kategori: Allmänt

SETHERIAL är en konstellation jag stiftade bekantskap med då de "förpestade" atmosfären på Nordic Rage Metal festival 2008. 

Jag vill erinra mig det uppstod en något urflippad situation vid det tillfället, då horden nödgades switcha domän för att kunna hålla sina "inre demoner" någorlunda i schakt innan den förestående liveritualen.. (Ett minne som installerat sig i hjärtklaffens mörkaste vrå, på obestämd tid).. Och  alltsedan detta "prekära" första möte med denna infernala horde har man till viss del slukat en del av bandmedlemmarnas senare förehavanden med vad man i det närmaste skulle kunna säga hull och hår.. Sorghegard, Born For Burning, Division Hate, Gluttony etc..
 
Men för att återgå till den Setherialanska eran så har texten  till låten "The Devouring Eye" på deras senast ederade alster - "Ekpyrosis" (2010) förevigt satt spår mellan kotornas membran i ryggmärgen..

 Haunting the minds of those who killed the truth
Spilling blood and eating flesh upon the altar
Wielding their weapons of ancestral fears
As dreadful monsters with primordial hunger

For casting them into the abyss

From wandering the earth and walking on it he comes
Bringing forth damnation
As the signs of the true winged messengers
Lay buried and forgotten in the sans

Like a hungry beast
The rebellious fallen
Will crush the faith of pity
Accuser, persecutor, oppressor
Emperor of the grievous reign

Worship the eye
As the heavens collapse
Worship darkness
As the light of god dies

Drowning in madness
Of blind despair
Face obliteration
In the darkest corner of the mind

The gate opens
The light has failed
Worship darkness
As you are caught in the eye of the storm

The devouring eye
The final judgement
The devouring eye
In an ocean of haunting darkness

Unleashing the serpent, feeding the flame of its soul
That climbs the circles of life as it evoked

Unveiling the vicious conspiracy
By denying the dogma of the Nazarene

Worship the eye
As the heavens collapse
Worship darkness
As the light of god dies

Worship death
As the fate you can't deny
Worship the end
As your shining god dies

Drowning in madness
Of blind despair
Face obliteration
In the darkest corner of your mind

Before casting them into the abyss
Where their cursed beliefs are crushed
Into an infinite godless plain of non existence
Where their god is nothing but a feeble light
 
I synnerhet textstrofen "Worship death
As the fate you can't deny", vilket Hatpastorn införlivat i sin likpredikan - En studie som är allt annat än poänglös i det dödsdyrkande ordets regelmätta betydelse..  https://hatpastorn.wordpress.com/
 

Som ett fragment av denna "dödsdyrkan" har hatpastorns likpredikan formligen idkat insprationskälla till en av de senare fotosessions man närvarat vid.. förevigd av en eminent fotograf som lystrar till namnet Agnetha Göransson (www.facebook.com/InZolenz)
 
  

På återseende
//
Demolithia
 

På Svarta Listan: Skeleton Birth!

Kategori: Allmänt

Termen "WAR- metal" är ingalunda något nymodigt påfund inom metalsfären. Enligt Wikipedia är War metal (även känd som war black metal eller bestialisk black metal) en aggressiv och kaotisk black metal stil...

Men om ordet War,oavsett genré inkluderas i ett metalbands albumtitel, låttext etc.. skulle man då inte kunna säga att det bandet idkar sin egen definition av "WAR-metal"?

En akt som anammat WAR i albumtiteln är SKELETON BIRTH, vars vokiller införlivade sina upplevelser från ett krigshärjat Afghanistan på alstret "War Diaries" (2014). vars innehåll jämnar det mesta man hört tidigare längs med skyttegravars sargade kanter.. då det innehåller elementära sekvenser som förevigt etsat sig fast i hjärnbarken..

 
Livemässigt avfyrade denna 3.manna här audiovisuellt skarpa salvor riffmässigt sett mot publikmuren på andra sidan kravallstaketet då de agerade förtrupp  då Raubtiers Rovdjurs-turné belägrade Östersund..
 
 
 
Skeleton Birth hamnar således på svarta listan i och med att horden på skicklgt manér utmanövrerar ett flertal andra i fält aktiva brigader på taktfast marsch genom svea rike..
 
På återseende
// Demolithia