demolithia.webblogg.se

"The Gallery Of Bleeding Art"...

Kategori: Allmänt

Titeln på detta entry är inte enbart densamma titel på ett oerhört eminent alster - nämligen albumet "The Gallery Of Bleeding Art" av Diabolical. Och altsomoftast när man lyssnar på ett album, framkallas medvetet eller omedvetet en bild i hjärnans egna fotolabb..
Varierande synintryck är något  näthinnan utsätts för dagligen. En del etsar sig fast såpass i den kamerala minnesbanken vi alla bär med oss. Och det är vid dessa sällsynta moments, man ibland önskar man haft en kamera tillhands, så man kunnat föreviga det där speciella uttrycket  hos en människa eller djur, som går förlorad på bråkdelen av en sekund. Andra bidragande orsaker till att få till den perfekta bilden är ljuset och den miljömässiga stämningen!
Att vara konsertfotograf är ingen lätt match! Oftast krävs det mellan 50 - uppemot 500 avtryckningar för att få till en funktionabel image, då banden ibland spelar snabbt i ett ljus som knappt hinner fastna på näthinnan innan det "magiska" ögonblicket passerat revy, med flera sekunders försprång..
Nedan visar jag några exempel på bilder som lyckats fångas i precis "rätt ögonblick" och ljus-aspekt..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det finns minnesbilder som fastnar på näthinnan, sen finns det bilder som hamnar i något album, för att sedan gömmas undan i något hörn å samla damm efter en tid..men sedan finns det bilder som är såpass oförglömliga, att man vill försöka skapa något konstnärligt av dem, till den grad de kan klassas som ett attribut i Gallery Of Bleeding Art.. vilket är vad jag eftersträvar i varje förevigd image.. som tex denna..
 vilken skulle kunna fungera alltifrån som möjlig dynamisk albumcover? (bortsett bandnamnet på dropen) till att eventuellt utgöra inslag i någon fornordisk utställning..
 
På återseende
//
Demolithia
 
NP: Cursed 13 - Triumf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: