demolithia.webblogg.se

Open The Gates..

Kategori: Allmänt

 
För någon vecka sedan fick man "genomlida" någon obligatoriskt återkommande arbetsrelaterad företeelse, vilket in the end slutade med att man helt sonika ställde sig frågan "Varför"
Varför ska jag behöva sitta still i flera timmar och lyssna på nån tråkig människa som förmodligen inte kommer tillföra mitt liv minsta tillstymmelse av förändring?
"Jo, för du måste.." Det är obligatoriskt, och ingår i arbetet.
Ok. låt gå för man valt yrke..men att sitta still under flera timmar för att höra på nån som mal på om oväsentligheter medför nog att de flesta skruvar på sig efter drygt 2 minuter typ och börjar fundera på vad man ska ha till middag drygt 2 timmar senare..
Varför är det så? att man tvingas göra sånt man egentligen inte vill, men måste iallafall?
Om man nu föds som en fri individ, varför är man då låst till ett samhälle som förespråkar "hjärntvätt"?
Varför är det fullt tillåtet att hylla våren och sommaren i diverse psalmer emedan musikstilar såsom black- och dödsmetal under lång tid ansetts "bedrövliga" allmänt sett? Är inte dessa genres mer livskraftiga och frihetsbejakande än mycket annat skit som förekommer i samhälleig tillvaro?
Om nu döden är en naturlig del av livet. borde då inte fler lyssna på dödsmetal?
Om nu naturen är en så viktig del för gemene man, borde inte då blackmetal vara något som lockar fler anhängare? Oftast beskriver texterna i dessa genres rådande omständigheter bättre på ett mer nyanserat sätt än vilken annan samhällsivrare som helst...
Tänk om, tänk rätt, tänk själv!
Människan har trots allt begåvats med något som kallas hjärna, är det inte dags änvända den då och inte bete sig som en struts och sticka huvudet i sanden så fort det uppstår något?
 
På återseende
//
Demolithia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: