demolithia.webblogg.se

Örongodis..

Kategori: Allmänt

Godis, är som nog så väl bekant en typ av livsmedel, som är avsedd enbart för njutning,,. och ennligt svenska Akademiens ordbok (SAOB) finns det belägg för att ordet använts så tidigt som 1887. "Godis" används även i sammansättningar, som till exempel godisgris, godismonster, julgodis, påskgodis, lördagsgodis och lösgodis. Men på senare år har det dykt upp en annan sammansättning av detta endorfinförhöjande  "livsmedel" - nämligen "örongodis", vilket nog så väl skulle kunna anses som det mest hälsosamma man skulle kunna utsätta sin lekamen för i en tid då det mesta annat man förser sin kropp med mer eller mindre anses vara "hälsovådligt".

Exempelvis:

- Man går nödvändigtvis inte upp i vikt

- Man utsätts inte för diverse "livsmedelsbevarande" substanser, som alltsomoftast förbjuds då media råkat snoka reda på detta.. What You hear is what You get!

Dessutom är nog "örongodis" det minst bullersamma man kan utsätta snäckornas känslighet för.. ty vem har inte uttsatts för mer  "öronbedövande" verksamhet än så? Maskiner som surrar, dånande trafik.. och för att inte tala om snacksaliga människor som  inte verkar rädas använda en tonart som får den högst ljudande mistluren liknas vid en dämpad viskning..

I den "svarta godispåsen" slänger jag med lite "gott & blandat" örongodis: (personliga favoriter)
Nephenzy - Where Death Becomes Art
Bulletsize - "Alone In The Dark"
WAN - Enjoy The Filth
Setherial - Death Triumphant samt Ekpyrosis
Marduk
Valkyrja
Cursed 13 - Triumf
Invasion - ..And So It Begins
Diabolical - Neogenesis
Aeon
Rimfrost
Tzaraath
Djävulskap - "Rakbladsblues" (Nästan så den låten ligger på gränsen gällande gåshudsvaning)
 
Gåshudsvarning utfärdas..
Keep Of Kalessin - "Dark As Moonless Night"
Dark Funeral - "In My Dreams"
Vomitory - "Whispers From The Dead"
 
Nu finns det självklart fler exempel på örongodis att nämna.. som garanterat inte kommer lämna snäckornas innandöme utan att lämna spår av evigt  ogudaktigt minnesvärda spår..(vissa ännu aktuella i sortimentet..)
Godhate, Sanctification, Souldrainer.. You name it..
 
"Endast det onda är gött nog.."
"What doesn´t kills..makes one stronger"
 
På återseende
///
Demolitithia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: