demolithia.webblogg.se

Metalweekend deluxe..part 1

Kategori: Allmänt

Drygt en vecka innan en karaktär inom historiska förlopp figurerat på det världshistoriska alltinget sedan mer än 2000 är tillbaka levererades en serie akter grandiosa ritualer på 2 scener på metalsfärens svenska areonor.
Den episka tripen down south inleddes en något ödesdiger dag i April.då Storm Death, Legions Of War och headlinande WAN lite senare skulle ombesörja en musikaliskt utformad infernalisk kavalkad av förträffliga tongångar, som inte enbart ruskade om diverse kalufser, utan även vissa flimmerhår vajade febrilt i takt med dynamiska riff i "syndens näste"- på Belsepub:
 
 
 
 
 
Aningen proffsionellt avslutande gest av maestro Simon Descecrator...
 
.. innan "stafettpinnen"  lämnades över till den oheliga alliansen i brödraskapet WAN, vars  briljanta ritual var en av anledningarna till att man överhuvudtaget tog tillfället i akt och spenderade en heldag ombord på ett skakande tåg.. ca 90 mil från hemmets trygga vrå..   Av allt man beskåde och erfor av WANs liveritual, lär Östersunds metalheads definitivt inte bli besvikna för 5 öre då blackmetalkartellen med säte i Eskilstuna,  med "Stormsteg mot döden" förmodligen bringar "Ursinnets Begär" till katakomberna underground på Storsjöteatern den första november:
 
https://www.facebook.com/events/133383086869717/
 
Några livepics på WAN:
 

 
 
 
Den som av någon anledning missade bla WAN i "syndens näste" får förmodligen ny chans, då medlemmar i den obarmhärtigt grymt suveräna konstellationen ånyo kommer nöta scenen på Belsepub den 12 Juli.. med tämligen nybildade akten KORP
https://www.facebook.com/events/413725672096804/?fref=ts 
 
Ha en dödlig skön påskhelg!
 
På återseende
//
Demolithia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: