demolithia.webblogg.se

Metalweekend pt 2

Kategori: Allmänt

"Vapen" kan anses vara ett laddat ord. Och beroende på vem man frågar har det ordet inte samma innebörd för alla. Det som kan ha betydelse som ett verktyg  för någon individ, har en annan innebörd för någon annan. Att "äga vapen" behöver nödvändigtvis inte betyda att det kommer användas som ett medel för död och förintelse.. För vissa kan vapen vara värdefulla som samlarobjekt.. som för exempelvis en person i min bekantskapskrets: 
 
I musikaliska sammanhang har "vapen" (oftast) differentiellt syfte, åtminstone vad mig anbelangar, då arsenalen brukas för att på sin höjd ta kål på några vacklande flimmerhår...
Från "skyttegravarna" underground  avfyrades ett flertal riffsalvor etc då Degradead ställde till med blixtrande fest på "vilodagen" (13:e April), med speciellt inbjudna allierade:
Eventide, Mindshift 
samt Man.Machine. Industry, vilka verkat låtit flitens  lampa glöda ikapp med värmealstrande strålkastare som svepte med blixtens hastighet merparten setet igenom.. 
 
 
 
Då även jag i något förmildrad form är intresserad av "stridshandlingar" visste euforin sällan skådade gränser då man erhöll Man.Machine.Industry setlist den något "ödesdigra" dagen till ära:
1. Intro
2. Knuckle duster
3. The hunt
4. Lean back relax and watch the world burn
5. The cross
6. Kill
7. To a blood red sky
8. Vivite et sinite mori (live and let die)
9. Aim Hold Fire.
 Då detta entry skrivs under ett av historiens mest religösa högtider, vid den tid som mestadels förknippas med lidande gällande en fikitiv (?) person, så låg det mer eller mindre rätt tidsenligt av Degradead inbjuda till "the last (metal)supper" innan de begav sig på "korståg" till ryskt territorium?
 
 
 
 
 
 
 
"Believe You be saved"?  Nej Sehlin, inte ens om "Heaven´s Gate" stod vidöppen framför mig, skulle jag falla ner på knä å bönfalla "sankte per" bli insläppt.. hur stort lidandet än må vara..
 
I put my trust in the hands of:
 
 Releasedate april 26.. preorder album and other merch at: www.souldrainer.com 
 
En sak är definitivt säker dock: I never turn my back to tremendouz metal!
 
Metal is my destiny..for which I live and die for..
 
På återseende
//
Demolithia
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: