demolithia.webblogg.se

Neglektum - Blasphemer

Kategori: Allmänt

 
Wow-faktor 666! I samma veva som de första tongångarna på Neglektums debutalbum - "Blasphemer" nästlar sig in till hörcelcellernas allra oheligaste upphör nästan världen att existera. Man blir som paralyserad. Det här albumet innerhåller det mesta ett true bm fan kan önska sig. Harmoniskt förödande blasfemiskt kaos är förmodligen ord som bäst uttrycker känslan som rasar inom en när man sugs in i den episkt atmosfäriska stämningen som råder på down-tempo partierna, innan "helvetet bryter lös" och man åter hamnar mitt i ett rasande inferno..

De 2 "demonerna" i Neglektum, Azargoth och Isedor har på denna infernaliska release lyckats med konststycket, det verkar ta en del andra betydligt mer mainstream akter åratal att bemästra - att fånga åhörarens intresse utan lock & pock om kreti och pleti. Mer true  och dybanisk ljudbild än så här kan man knappt återfinna hos många av de otaliga akter som existerar inom scenen i dagens läge.. Nya som mer etablerade..

En vis man nämnde en gång att man inte ska ändra ett vinnande koncept..vilket man bara kan hoppas Neglektum inte kommer göra då de kreerar nästa "monsterbestialiska" alster..

"Blasphemer" kan beställas genom att maila bandet...neglektum@gmail.com

Kommentarer


Kommentera inlägget här: