demolithia.webblogg.se

blackmetal darkness - death in July...

Kategori: Allmänt

Med drygt en veckas mellanrum förunnades man med inte bara en, utan TRE episka liveritualer i katakomber där ljusets tentakler verkar synnerligen bannlysta...
Ritualen som Silent Homicide levererade i de mörklagda katakomberna på Gamla Tingshuset visade sig vara i samma klass som tidigare existerande bm akter i Östersund..om inte bättre.. då kontellationen fått mer s.k "kött på benen" av att ha växt till sig i skuggan av tex Denicalis och Tzaarath..
 
 
 
 
"Dödens boning" var en av de första anhalterna på en tämligen sjuhelsikes voyage genom sommarsverige..vilken i och för sig uppenbarade sig bli tämligen episk i slutändan..
 
Med rötter djupt förankrade i primitiv blackmetal a´la Burzum, Darkthrone, Satyricon etc.. är alliansen KORP en styrka som vet var det nattsvarta skåpet ska placeras i mörkaste hörnet på scen.. och när denna horde without mercy greppar sina respektive instrument..blir man närapå stum av förundran över med vilken skicklighet de hanterar sina vapen.. just like other as qualitive musicicans in the area 666...
 
 
 
 
 
 
 
Detsamma gällde då DØDSFALL äntrade scenen.. 
 
 
 
 
 
 
Det var minst lika brutalt magnifikt att beskåda dessa akters dynamiska liveritualer, som att skåda tex Dark Funeral,Watain..Setherial!
 
 
 
Belsepub & "dödens boning" återvänder man mer än gärna till om tillfälle ges..
 
På återseende// Demolithia
 
https://www.facebook.com/dodsfall/
www.Facebook.com/officialkorp
www.Facebook.com/belsepub
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: