demolithia.webblogg.se

VARGA sinne..

Kategori: Allmänt


Varg, gråvarg eller ulv (Canis lupus) är ett rovdjur som vetenskapligt de facto är under diskussion. Vargen är även stamfader till hunden, vilket flertalet människor i världen titulerar sig som ägare till.. Skulle dessa människor som räknar sig till hundägande skara frivilligt skjuta vad de kallar "familjemedlem"? Ty det är vad hunden oavsett ras är. En familjemedlem man bryr sig om och vill ska ha det bra..
En gång i tiden var arten världens mest spridda däggdjur,men den har utrotats från stora delar av Västeuropa, södra Asien, Mexiko och betydande delar av Nordamerika.
Om människor beroende på ras skulle behandlas på liknande vis torde det uppstå ramaskri! De Flesta är väl medvetna om vad som pågick bakom kulisserna under Hitler-tiden på fyrtiotalet?
Vargen är ett socialt rovdjur som lever i familjegrupper som består av par, deras ungar och ibland även adopterade subadulta individer. De lever främst av hovdjur som de jagar genom kortare utmattningsjakter. Över hela utbredningsområdet är vargen en typisk topppredador och endast människan och tigern utgör ett hot mot denna ståtliga varelse.
Skulle nån mänsklig individ vid sina sinnes fulla bruk allvarligt med ont uppsåt allvarligt skada familjemedlem? Varför ska då vargen utsättas för detta då människaN i sig själv utgör betydligt större hot gällande jakt av hovdjur? Ska man nödgas idka "skyddjakt" på 2.benta "rovdjur"för att främja beståndet av renar å andra hovdjur? Just wondering..
Vargen i sig själv är speciell för mig.. Inte desto mindre för man råkar härstamma från den del av svea rike som har detta  ståtliga djur som landskapsdjur. Det finns även enstaka metalakter, vilka förknippas med varg..
Listen and enjoy!
 
WOLFheart by Moonspell - https://www.youtube.com/watch?v=WXIJFzl3olM
 
VARG- (tyskland )- "Wir Sind Die Wölfe" - https://www.youtube.com/watch?v=WXIJFzl3olM
 
One damn thing is for sure - My Wolfish heart will never die!
 
På återseende
//
Demolithia
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: