demolithia.webblogg.se

HAVAMAL- Call Of The North

Kategori: Allmänt

 
Nu för tiden är det oerhört sällsynt med tilltalande album från första ackordet tills sista tonarten ebbat ut i ljudvågorna.
Men som en uppenbarelse ur tomma intet dök  vapendragarna i  brigaden HAVAMAL upp med vad som skulle kunna benämnas ett mästerverk. Jag syftar givetvis på alstret "Call Of The North", vilket får både nackhår och öronsnäckor upphöja sin position ifrån utmattat läge till att utan tvekan resa sig i givakt och utbringa unisontal givakt med honnörerande gest.
Även om det emellanåt florerar influenser från tex Amon Amarth, Dark Tranquillity, Rimfrost, så har konstellationen på skickligt manér lyckats införliva dessa element i det soundmässtiga infernot som utspelar sig..
 
"Man ska inte ändra ett vinnande koncept", även om det nu skulle innebära en kombo Göteborgs/Sthlms-metal..
Hursomhelst så är detta renodlat örongodis och man väntar med spänning på kommande alster, vilket i skrivande stund är under konstruktion.
Bäst: Havamal, Dread Age, Jotun War
 
Salute this album with 666 horns.. (4/5 p)
 
Och vill man få sin eldigt beskärda del av Havamals infernala liveritual,bör man inte tveka  det minsta att masa sig till Northern Blasphemy 2018, då detta går av stapeln i oktober, då även Methane & Mammoth Storm äntrar scenen på Copperfields..
 
(poster made by Tim Scott)
 
https://www.facebook.com/Havamalofficial/
https://www.facebook.com/methaneband/
https://www.facebook.com/MammothStorm/
https://www.facebook.com/Stockholm-Copperfields-176338972397279/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/vqmmng/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/darkstarrecords/
https://www.facebook.com/inzolenz/
 
På återseende
//
Demolithia
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: