demolithia.webblogg.se

Extreme Metal Intact..

Kategori: Allmänt

 
Intact
 
 
Det skulle förmodligen inte spelat någon större roll om någon förtappad individ frågat mig för några år sedan, än om densamme skulle ställt frågan idag.. om jag lyssnat/hört talats om den /finsk/estniska konstellationen - INTACT!
Men vid närmare eftertanke skulle det förmodligen ha viss betydelse trots allt..
En orsak till detta KAN vara att man "mognat" en aning musikaliskt sett och inte längre är så musikaliskt inskränkt som man kanske varit tidigare, då black- och dödsmetal var det enda som funkade lyssna på..
Och om man är aningen inskränkt vad gäller den musikaliska gebiten, så missar man i slutändan en mängd go´bitar som skulle kunna bringa mångfald till den världomspännande rockiga metalsfär man råkar befinna sig i för tillfället..
ETT sådant band är INTACT, som kör lite oldschool stuk, varvat med nydanande effekter som garanterat skulle få de flesta andra akter jag känner till idag bli aningen grönare än aliens vid some kind intergalactic meeting.. figure speaking....
Och under alla dessa år jag figurerat inom metalscenen har snäckorna endast vid lätträkneliga tillfällen tidigare utsatts för liknande demoniskt ljudinferno..
 
selling point:
Anskrämligt bra
666 på richterskalan..
dynamisk rocking metal
 
https://www.facebook.com/intactmetal/
 
På återsende
//Demolithia
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: