demolithia.webblogg.se

"Devil´s Own" Wardogs...

Kategori: Allmänt

 
 
Man må anse vad man vill om Evil Conspiracy, men detta hårt arbetande metalband som har sitt högkvarter i Kumla(Örebro har tydligt bevisat för alla "gnällspikar" i "svampstaden" (Örebro) med omnejd att deras liveritual minsann inte går av för hackor!
Med den hänförande låten "Dogs Of War"  anslog de tonen av vad som komma skulle... Men trots att horden like "Demons" tappert tried to spread the musical "Plague" till de "närmast sörjande frontrow", lyckades de inte helt och hållet förvandla det lilla källarutrymmet underground to a "Madhouse".
However.. en sak lyckades de med till 100 %.. att få ner mig på knä.. då en del fotografiska vinklar gör sig bäst i "grodperspektiv"
 
 
 
Slutklämmen med Judas-medleyt var något av "surpricemoment" då horden släppte loss sina hämningslösa demoner till vissa åskådares förtjusning...
Hoppas bara "Demons On Speed" brings "Endless Darkness" with "Violent Intent"  "When Evil comes to town"... Dvs att de sistnämnda monsterlåtarna utgör en del av "Evil-setet" när Evil Conspiracy invaderar rockbaren i Karlstad tillsammans med Tad Morose 28 mars!
 
 postercred: Tim Scott
 
Ett minst lika hårt arbetande band som Evil Conspiracy är Borlänge-akten Methane, som tack vare en någorlunda "änglalik" ljudteknisk varelse kunde visa var skåpet skulle stå några låtar in i "The Devil´s Own" setlist..
Man kan väl säga att Methane´s mission was completed när de lyckades uppvigla somekind moshpit med några metalstinna individer inblandade?
 
 
 
 
Nu är faktum att jag skådat Methane live fler gånger än vad jag kan räkna på mina oheliga fingrar.. och jag kommer nog få ta tårna till handräkning vad gäller deras futuritiva liveritualer. Men en sak är säker.. Methane ÄR och förblir en akt varje metalstinn individ BÖR se live åtminstone någongång!
Slagdängaren "Thin The Herd" är en av de bättre bitarna som kreerats inom bandets genré!
 
So Defenders of the fucking true metalspirit.. keep the damn metalflame burning"!
If you got the chance see both Evil Conspiracy and/or Methane live - fucking take it! 
 
 
check out Methane and Evil Conspiracy on facebook to keep up with new info about the hordes
 
https://www.facebook.com/evilconspiracy/
https://www.facebook.com/methaneband/
 
På återseende
//
Demolithua
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: