demolithia.webblogg.se

Vargasinne..

Kategori: Allmänt

 
"Du ska ícke dräpa..". Så är lydelsen av det 5:e budordet enligt den bibliska skriften. Men ändå matas man med information om död och förintelse stup i ett via massmedia..
Inom loppet av drygt en vecka har inte mindre än 4 vargar fått sätta livet till i vad som benämnts "skyddsjakt". Allt pga de "råkat befinna" sig på ett område där några renar har sina betesmarker!
Ska hela vargstammen inom Sveriges gränser utrotas för att  man ska rädda någon/några enstaka renar, som garanterat går en säker död tillmötes iallafall via slakt?
Människan är väl liksom vargen - ett rovdjur? Varför inte införa "skyddsjakt" gentemot (vissa) människor? Det finns säkert de  som gör större skada än vad vargen, eller något annat animaliskt rovdjur kan ställa till med..
Eller varför inte fridlysa detta vidunderligt ståtliga (o)djur?
Jag skulle vilja uppmana dem som läser detta..även om de inte kanske riktigt delar just min åsikt, men anser att oskyldiga varelser inte ska neutrilaseras pga dumdristiga beslut av någon idiotisk myndighet, vars personal säkerligen inte har något emot en superbt god köttig frestelse.. att checka denna sidan (&gilla?) http://www.facebook.com/varguppropet?fref=ts
På återseende
//Demolithia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: