demolithia.webblogg.se

On the road med BULLETSIZE..episode II

Kategori: Allmänt

"What doesn´t kill makes you stronger..". Det citatet har egentligen föga med detta entry att förskaffa. Men vid närmare eftertanke så.. "ont krut förgås inte så lätt.." och med det lämnade vi Sandviken bakom oss och rullade vidare mot nästa destination på denna  s.k"miniturné" - Broder Tuck i Stockholm!
Trots att tekniska prylar såsom GPS etc stundtals är en alldeles förträfflig ting, så är de dock ej helt tillförlitliga när man ska snurra runt i en storstad som Stockholm. Men efter otaliga u-svängar lyckades vi ändå lokalisera målet för bandets spelning på lördagskvällen.
Och då sällskapet var en aning tidiga, vandrade vi några kvarter till en närliggande grekisk snabbmatsrestaurang, vars namn i skrivande stund försvunnit ur perifern och förmodligen ligger och dräller nånstans i vad som på psykologiskt fackspråk kallas "reptilhjärnan". Mätta & belåtna återvände vi till den hjuldrivna trunken för att (åter)börja lasta ur nödvändig arsenal inför kvällens battle. Puh..att kånka på utrustning som garanterat väger flera kilon är att jämföra med ett träningspass på nåt gym..resultatmässigt sett..
Åtskilliga arenor av differintiell storlek har man beskådat. En del mer makabra än andra..Men för merparten underground akter gäller det att inte vara alltför kräsen vad gäller några minuter i rampljuset, utan ta seden dit man kommer. Jag skulle garanterat kunna rabbla upp ett par spelställen med liknande omfån och utformning som den  som bevistades underground på "Broder Truck". Men det ämnar jag inte bemöda mig med..
 
Återigen var Bulletsize headlinande akt med vapenbröderna i  Castillion som ångade på med en vasshet som förmodligen skulle få Freddie Kruger våndas i sin underjordiska tillflyktsort.
 
 
 
 
Bolletsize dynamiske trummis - Niklas "Nibbe" Gidlund verkade vara med på noterna iallafall :)
 när det skulle avfyras undercover blixtar från kameran.. En å annan "linslus" råkade också hamna i skottlinjen:
 
 
 
 
 
Det är för det mesta en utmaning att plåta ett band vid en liveritual, speciellt med emellanåt undermåligt scenljus och rökmaskiner som ibland skymmer sikten..BULLETSIZE live..ett urval 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det var allt man hade erbjuda från den något episka roadtripen med Bulletsize, men checka gärna in bandet vetja! www.facebook.com/bulletsize
På återseende//Demolithia
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: