demolithia.webblogg.se

in the shadows of death...

Kategori: Allmänt

 
Att en hel del undergroundakter i dagens läge  befinner sig i ett tämlgen taskgt läge är väl kanske allmänt känt. För de allra flesta konstellationer gäller det i det stora hela att "utnyttja" de kontakter som står till buds maximalt.. utan någon som helst garanti hamna i rampljuset för det... Har man inte de rätta kontakterna är det i princip rätt kört.
Under den tid jag mestadels figurerat i undergroundscenen som fotograf, har jag kommit i kontakt med ett flertal band, som FÖRTJÄNAR omgivningens rättmätiga anseende! Däribland Godhate,med tanke på de existrat x antal år längre än exempelvis AEON och dessutom idkat den metalstyle som är i ropet just nu, under flera år före sin tid!
För att återgå till det ursprungliga ämnet gällande detta entry.. så är det inte endast akterna som får stryk på foten.. utan även de sk "eldsjälar" som med bästa förmåga försöker "promota" dessa, som får ta emot dessvärre spott & spe, vilket mer eller mindre undertecknad råkat ut för på sistone, via en medial kanal..
 
Men icke ger man upp hoppet för gällande detta pga smärre missöden..snarare tvärtom! Man blir mer eggad keep on struggle..for deathmetal darkness..behind the scene..
 
På återseende
//Demolithia

Kommentarer


Kommentera inlägget här: